عناوین دورههای آموزشی شبکه تعاونیها
همه دورهها
ردیف | عنوان دوره | فراگیران | ساعت دوره | ||
تئوری | عملی | جمع | |||
۱ | آسیبشناسی و کارآمدسازی تعاونیها | هیأت مدیره | ۶ | ۶ | ۱۲ |
۲ | آییننامه استخدامی در تعاونیها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۳ | آشنایی با برگزاری مجامع و ثبت در سامانه اداره ثبت | ۶ | ۰ | ۶ | |
۴ | آشنایی با وظایف مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۵ | اصول و مبانی تهیه و تدوین طرح ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۶ | بازار بورس و اوراق بهادار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۷ | آیین نامه های معاملاتی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۸ | بودجه بندی در تعاونی ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۹ | خلاقیت و کارآفرینی در تعاونی ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۰ | صورت حساب های مالی | ۸ | ۸ | ۱۶ | |
۱۱ | آشنایی با مفاهیم قانون تجارت | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۲ | قانون تعاون و اساسنامه های تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۳ | قانون کار و تامین اجتماعی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۴ | قوانین، مقررات و آیین نامه های مالیاتی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۵ | مدیریت تحول و بهبود نیروی انسانی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۶ | تضمین ها و وثیقه ها در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۷ | آشنایی باحقوق ووظایف اعضا درتعاونی ها | ۴ | ۰ | ۴ | |
۱۸ | آشنایی با قانون تعاون و اساسنامه و اصول دستورالعمل های شرکتهای تعاونی تولید | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۹ | بازاریابی بین المللی با رویکرد صادرات | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۰ | مدیریت و توسعه منابع انسانی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۱ | آشنایی با مفاهیم حسابرسی و حسابداری مالی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۲ | مبانی تنظیم و انعقاد قراردادها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۳ | مهارتهای کسب وکار وکارآفرینی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۴ | مدیریت و توسعه فعالیتهای اقتصادی و بازرگانی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۵ | آشنایی با طرح های تجاری واشتغال زا در تعاونیها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۶ | تولید سبز(صرفه جویی در منابع، زمان ومحیط زیست) | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۲۷ | مهارتهای ارتباطی واصول وفنون مذاکره | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۸ | راهکارهای تجاری سازی وبرندسازی محصولات تعاونیها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۹ | مستند سازی و اموال و املاک در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۳۰ | صنعت زنبورداری وتولید عسل | هیأت مدیره | ۸ | ۸ | ۱۶ |
۳۱ | آشنایی با نحوه تولید وبازاریابی گیاهان دارویی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۳۲ | آشنایی با طرح های زیست محیطی-بوم گردی-دانش بومی وصنایع دستی | ۸ | ۸ | ۱۶ | |
۳۳ | تبدیل وفرآوری محصولات کشاورزی ودامی در راستای توسعه صنایع تکمیلی | ۸ | ۸ | ۱۶ | |
۳۴ | آشنایی با شیوه های نوین بازاریابی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۳۵ | آموزش مهارتهای عمومی در مدیریت تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۳۶ | کاشت زعفران | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۳۷ | استانداردسازی بسته بندی محصولات | ۶ | ۰ | ۶ | |
۳۸ | بازدید آموزشی | ۰ | ۱۲ | ۱۲ | |
۳۹ | مبانی بازاریابی وبازار رسانی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۴۰ | آشنایی با شیوه ارزشیابی الکترونیکی عملکرد تعاونی ها | مدیرعامل | ۴ | ۰ | ۴ |
۴۱ | آشنایی با وظایف مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۴۲ | آشنایی با اصول و فنون مشارکت در تعاونیها | ۶ | ۲ | ۸ | |
۴۳ | آشنایی با برگزاری مجامع و ثبت در سامانه اداره ثبت* | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۴۴ | قانون تعاون و اساسنامه تعاونی ها | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۴۵ | بازار بورس و اوراق بهادار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۴۶ | بازاریابی و بازاررسانی محصولات کشاورزی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۴۷ | بودجه بندی در تعاونی ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۴۸ | مبانی تنظیم و انعقاد قراردادها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۴۹ | آشنایی با مفاهیم قانون تجارت | ۶ | ۰ | ۶ | |
۵۰ | قانون کار و تامین اجتماعی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۵۱ | قوانین، مقررات و آیین نامه های مالی و مالیاتی در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۵۲ | خلاقیت و کارآفرینی در تعاونیها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۵۳ | مبانی کنترل و ارزیابی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۵۴ | مدیریت و برنامه ریزی در تعاونی ها | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۵۵ | مدیریت و توسعه فعالیتهای اقتصادی و بازرگانی | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۵۶ | مدیریت و توسعه منابع انسانی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۵۷ | آشنایی با وظایف مدیریت با تاکید بر برنامهریزی تعاونی تولید | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۵۸ | آشنایی با اصول تسهیلگری و مشارکت | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۵۹ | آشنایی با مبانی تولید محصولات در فضای کنترل شده | مدیرعامل | ۸ | ۰ | ۸ |
۶۰ | مصرف بهینه نهاده های کشاورزی | ۱۲ | ۶ | ۱۸ | |
۶۱ | آشنایی با مدیریت ریسک و بیمه در شرکتهای تعاونی تولید | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۶۲ | آشنایی با تسهیلات بانکی و اعتبارات ملی و استانی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۶۳ | آشنایی با بودجه بندی و حسابداری عمومی در شرکتها و آشنایی با نرم افزار سیترا | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۶۴ | آشنایی با حوزه فعالیت های معاونت های تخصصی جهاد کشاورزی و آب منطقه ای | ۴ | ۰ | ۴ | |
۶۵ | آشنایی با سامانه های نوین آبیاری و اصول حفاظت و بهره برداری و نگهداری آن | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۶۶ | آشنایی با مدیریت کارآفرینی و کسب و کار کشاورزی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۶۷ | آشنایی با اصول قراردادها و پیمانها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۶۸ | آشنایی با قوانین و مقررات آب نحوه تشکیل گروه های هم آب و مدیریت آبیاری در مزرعه | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۶۹ | آشنایی با فرآیند تولید و فرآوری بذر و نهال | ۸ | ۰ | ۸ | |
۷۰ | آشنایی با مبانی و الزامات تحویل حجمی آب | ۸ | ۰ | ۸ | |
۷۱ | مبانی کشاورزی هوشمند و حفاظتی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۷۲ | اصول مکانیزاسیون کشاورزی منطقه | ۱۲ | ۱۲ | ۲۴ | |
۷۳ | تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۷۴ | حرف و فرصت های شغلی در بخش کشاورزی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۷۵ | مبانی تولید محصولات سالم و ارگانیک | ۸ | ۰ | ۸ | |
۷۶ | آشنایی با فرآیند های الکترونیکی تامین ،توزیع و نگهداری نهادهای کشاورزی در سامانه نهادپخش (نپ) | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۷۷ | تحلیل روانشناختی و مدیریت ریسک در بازار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۷۸ | آشنایی با سامانه جامع بیمه کشاورزی | ۶ | ۲ | ۸ | |
۷۹ | ابزارهای نوین مالی در بورس کالای ایرانی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۸۰ | بازاریابی بین المللی با رویکرد صادرات | ۸ | ۰ | ۸ | |
۸۱ | تجارت و بازرگانی بین المللی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۸۲ | تجارت الکترونیک | ۶ | ۲ | ۸ | |
۸۳ | کسب و کارهای اینترنتی | ۶ | ۲ | ۸ | |
۸۴ | اینترنت مارکتینگ | ۶ | ۲ | ۸ | |
۸۵ | قوانین ومقررات ثبت تعاونیهای بخش کشاورزی | ۶ | ۲ | ۸ | |
۸۶ | آشنایی باحقوق ووظایف اعضا درتعاونی ها | ۴ | ۰ | ۴ | |
۸۷ | مدیریت مزرعه | مدیرعامل | ۱۸ | ۶ | ۲۴ |
۸۸ | آشنایی با برگزاری مجامع و ثبت در سامانه اداره ثبت | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۸۹ | آیین ناه های معاملاتی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۹۰ | آشنایی با وظایف مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۹۱ | مهارتهای ارتباطی واصول وفنون مذاکره | ۶ | ۰ | ۶ | |
۹۲ | اصول کشاورزی قرار دادی | ۸ | ۴ | ۱۲ | |
۹۳ | اصول و فنون فروش | ۶ | ۰ | ۶ | |
۹۴ | صنعت بیمه و کاربرد آن در حوزه کشاورزی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۹۵ | آشنایی با مفاهیم حسابداری و حسابرسی مالی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۹۶ | گردشگری در حوزه کشاورزی (فارم توریسم) | ۸ | ۰ | ۸ | |
۹۷ | اصول خرید و فروش مواد سوختی | ۴ | ۲ | ۶ | |
۹۸ | حسابداری در شرکتها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۹۹ | تهیه و تنظیم قراردادهای تجاری | ۸ | ۶ | ۱۲ | |
۱۰۰ | آسیب شناسی و کارامد سازی در تعاونی ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۰۱ | اخلاق در بازاریابی و بازاررسانی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۰۲ | استراتژی ها و برنامه های قیمت گذاری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۰۳ | مبانی بازاریابی و بازار رسانی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۰۴ | آشنایی با روش های یکپارچه سازی اراضی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۰۵ | اصول و مبانی آموزش در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۰۶ | تضمین ها و وثیقه ها در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۰۷ | اصول تهیه و تدوین طرح های کشاورزی | ۸ | ۴ | ۱۲ | |
۱۰۸ | اجرای دوره های آموزشی غیر حضوری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۰۹ | تهیه و تنظیم گزارش های مالی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۱۰ | آشنایی با اصول بایگانی و مکاتبات اداری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۱۱ | بازدید آموزشی | ۰ | ۱۲ | ۱۲ | |
۱۱۲ | تهیه و تنظیم گزارش های مالی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۱۳ | تهیه و تنظیم نسبت ها و صورت های مالی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۱۴ | شیوه های ارزیابی عملکرد در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۱۵ | قانون تعاون و اساسنامه تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۱۶ | قانون کار و تامین اجتماعی | بازرس | ۶ | ۰ | ۶ |
۱۱۷ | قوانین، مقررات و آیین نامه های مالیاتی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۱۸ | مبانی کنترل و نظارت در تعاونیها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۱۹ | مسائل مالی و حسابرسی در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۲۰ | تنظیم و انعقاد قراردادها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۲۱ | تضمین ها و وثیقه ها در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۲۲ | اصول و مبانی تهیه و تدوین طرح ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۲۳ | اصول مکاتبات اداری و گزارش نویسی | ۶ | ۲ | ۸ | |
۱۲۴ | آشنایی با وظایف مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۲۵ | آشنایی با برگزاری مجامع و ثبت در سامانه اداره ثبت | ۴ | ۰ | ۴ | |
۱۲۶ | آشنايي با وظايف بازرسان در تعاونیها | ۴ | ۰ | ۴ | |
۱۲۷ | آیین نامه استخدامی و انضباطی کارکنان | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۲۸ | به کارگیری رایانه و سیستم های نرم افزاری در حسابداری (سیترا و…) | حسابدار | ۱۲ | ۶ | ۱۸ |
۱۲۹ | حسابداری میانه | ۶ | ۲ | ۸ | |
۱۳۰ | حسابداری مالیاتی | ۶ | ۲ | ۸ | |
۱۳۱ | بودجه بندی در تعاونی ها | ۸ | ۴ | ۱۲ | |
۱۳۲ | تجزیه و تحلیل صورت های مالی و تهیه نسبت های مالی | ۱۲ | ۶ | ۱۸ | |
۱۳۳ | استانداردهای حسابداری مربوط به نحوه و ارائه صورت های مالی و یادداشتهای همراه | ۱۲ | ۶ | ۱۸ | |
۱۳۴ | ثبت و گزارش حساب ها و تهیه گزارش های مالی نهایی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۳۵ | قوانین، مقررات و آیین نامه های مالی معاملاتی و مالیاتی در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۳۶ | حسابداری کشاورزی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۳۷ | مالیات بر ارزش افزوده | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۳۸ | حسابداری مالیات بر ارزش افزوده | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۳۹ | مستندسازی و کدگذاری اموال و داراییهای ثابت منقول و غیر منقول در تعاونی ها | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۴۰ | اخلاق در بازاریابی و بازاررسانی | کارشناس بازرگانی | ۶ | ۰ | ۶ |
۱۴۱ | استراتژی ها و برنامه های قیمت گذاری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۴۲ | آشنایی با مفاهیم قانون تجارت | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۴۳ | آشنایی با سامانه خرید و فروش محصولات و نهاده های کشاورزی (نپ) | ۴ | ۴ | ۸ | |
۱۴۴ | اندازه گیری و پیش بینی تقاضا در بازار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۴۵ | بازاریابی بین المللی با رویکرد صادرات | کارشناس بازرگانی | ۸ | ۰ | ۸ |
۱۴۶ | تجارت و بازرگانی بین المللی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۴۷ | بازار بورس و اوراق بهادار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۴۸ | آیین نامه معاملاتی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۴۹ | مشتری مداری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۵۰ | تجارت الکترونیک | ۶ | ۲ | ۸ | |
۱۵۱ | کسب و کارهای اینترنتی | ۶ | ۲ | ۸ | |
۱۵۲ | اینترنت مارکتینگ | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۵۳ | بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی | ۸ | ۴ | ۱۲ | |
۱۵۴ | طراحی و مدیریت شبکه توزیع | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۵۵ | بازاریابی و فروش تخصصی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۵۶ | مدیریت استراتژیک بازاریابی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۵۷ | مبانی بازاریابی و بازارسازی | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۵۸ | اصول و فنون فروش | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۵۹ | آشنایی با حقوق کار | کارشناس حقوقی | ۱۲ | ۰ | ۱۲ |
۱۶۰ | تنظیم و انعقاد قراردادها | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۶۱ | آشنایی با تسهیلات بانکی و اعتبارات ملی و استانی | ۴ | ۰ | ۴ | |
۱۶۲ | قوانین و مقررات ثبت تعاونی های بخش کشاورزی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۶۳ | مبانی طرح و اثبات دعاوی در محاکم | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۶۴ | تضمین ها و وثیقه ها در تعاونی ها | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۶۵ | آیین نامه معاملاتی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۶۶ | مستند سازی و اموال و املاک در تعاونی ها | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۶۷ | مقررات جزایی حاکم بر تعاونی ها | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۶۸ | اصول تهیه و تدوین طرح های کشاورزی | کارشناس خدمات فنی | ۱۲ | ۶ | ۱۸ |
۱۶۹ | اصول کشاورزی قرار دادی | ۸ | ۴ | ۱۲ | |
۱۷۰ | اصول فرآوری، بسته بندی و نگهداری محصولات کشاورزی | ۱۲ | ۶ | ۱۸ | |
۱۷۱ | اصول مکانیزاسیون سازی کشاورزی | ۱۲ | ۱۲ | ۲۴ | |
۱۷۲ | تکنولوژی تولید بذر، کنترل و گواهی آن | ۱۸ | ۶ | ۲۴ | |
۱۷۳ | حرف و فرصت های شغلی در بخش کشاورزی | ۱۲ | ۶ | ۱۸ | |
۱۷۴ | مدیریت مزرعه | کارشناس خدمات فنی | ۱۸ | ۶ | ۲۴ |
۱۷۵ | مصرف بهینه نهاده های کشاورزی | ۱۲ | ۶ | ۱۸ | |
۱۷۶ | اصول و مبانی تهیه و تدوین طرح ها | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۷۷ | تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۷۸ | آشنایی با مبانی تولید محصولات در فضای کنترل شده | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۷۹ | آشنایی با روش های یکپارچه سازی اراضی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۸۰ | آشنایی با سامانه های نوین آبیاری و اصول حفاظت و بهره برداری و نگهداری آن | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۸۱ | آشنایی با قوانین و مقررات آب نحوه تشکیل گروه های هم آب و مدیریت آبیاری در مزرعه | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۸۲ | آشنایی با فرآیند تولید و فرآوری بذر و نهال | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۸۳ | آشنایی با مبانی و الزامات تحویل حجمی آب | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۸۴ | مبانی کشاورزی هوشمند و حفاظتی | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۸۵ | آشنایی با مبانی تولید محصولات ارگانیک | ۸ | ۰ | ۸ | |
۱۸۶ | آشنایی با فرآیند های الکترونیکی تامین ،توزیع و نگهداری نهادهای کشاورزی در سامانه نهادپخش (نپ) | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۸۷ | اصول تغذیه و بهداشت دام و طیور | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۸۸ | پرورش گاو شیری و گوشتی | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۸۹ | پرورش طیور گوشتی و تخمگذار | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۱۹۰ | آشنایی با بهینه سازی و رفع عیوب اجرای ویندوز | کارشناس کامپیوتر | ۴ | ۴ | ۸ |
۱۹۱ | آشنایی با پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات | ۴ | ۴ | ۸ | |
۱۹۲ | آشنایی با مهارتهای هفت گانه(ICDL) | ۹۸ | ۳۴ | ۱۳۲ | |
۱۹۳ | ارزیابی دوره های آموزشی | کارشناس آموزش | ۶ | ۰ | ۶ |
۱۹۴ | اجرای دوره های آموزشی غیر حضوری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۱۹۵ | اصول و مبانی آموزش در تعاونی ها | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۹۶ | آموزش بزرگسالان | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۹۷ | برنامه ریزی آموزشی | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۱۹۸ | تکنولوژی آموزشی | ۴ | ۴ | ۸ | |
۱۹۹ | آشنایی با اصول حقوقی حاکم بر معاملات | کاربراعتبارات | ۶ | ۰ | ۶ |
۲۰۰ | آشنایی با اعتبارات بخش کشاورزی | ۱۲ | ۰ | ۱۲ | |
۲۰۱ | حسابداری اعتبارات بخش کشاورزی | ۱۸ | ۰ | ۱۸ | |
۲۰۲ | کنترل و نظارت اعتبارات بخش کشاورزی | ۱۸ | ۰ | ۱۸ | |
۲۰۳ | به کارگیری رایانه و سیستم های نرم افزاری در حسابداری اعتبارات بخش کشاورزی | ۶ | ۱۲ | ۱۸ | |
۲۰۴ | شناخت عوامل در محیط کار و مهارت های لازم ارتباطی با مشتریان | ۸ | ۰ | ۸ | |
۲۰۵ | اصول و ضوابط ایمنی و بهداشت در محیط فروشگاه | فروشنده | ۴ | ۲ | ۶ |
۲۰۶ | به کارگیری سیستم نرمافزاری در فروش | ۲ | ۴ | ۶ | |
۲۰۷ | روش ها و فنون نوین فروشندگی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۰۸ | اصول و فنون فروش | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۰۹ | طبقه بندی، نگهداری کالا و کنترل موجودی | ۴ | ۲ | ۶ | |
۲۱۰ | مشتری مداری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۱۱ | اصول ایمنی و بهداشت محصولات درانبار | انباردار | ۴ | ۲ | ۶ |
۲۱۲ | انواع انبارهای نگهداری محصولات و کالا | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۱۳ | چیدمان محصولات و کالا در انبار | ۳ | ۳ | ۶ | |
۲۱۴ | سیستم نرم افزاری انبارداری | ۲ | ۴ | ۶ | |
۲۱۵ | انبار گردانی و کنترل موجودی | ۲ | ۴ | ۶ | |
۲۱۶ | کنترل عوامل محیطی در انبار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۱۷ | تهیه و تنظیم صورتجلسه ترخیص و دریافت کالا و تحویل به انبار | کارپرداز | ۶ | ۰ | ۶ |
۲۱۸ | قوانین و مقررات کارپردازی و مالی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۱۹ | اصول جمع آوری و طبقه بندی اسناد و مدارک آمار و ارقام | متصدی امور دفتری و بایگانی | ۶ | ۰ | ۶ |
۲۲۰ | انواع نامه، اسناد و مدارک | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۲۱ | رعایت نکات حفاظتی، ایمنی و بهداشت کار | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۲۲ | آشنایی با اصول بایگانی و مکاتبات اداری | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۲۳ | روش های بایگانی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۲۴ | نحوه تشکیل پرونده اداری و کد گذاری انواع پرونده در رایانه | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۲۵ | اصول دریافت شیر خام از دامدار | مسئول جمع آوری شیر | ۴ | ۲ | ۶ |
۲۲۶ | بهداشت محیط، ابزار و تجهیزات حمل و نگهداری شیر خام | ۴ | ۲ | ۶ | |
۲۲۷ | ثبت داده ها و تهیه گزارش | ۴ | ۲ | ۶ | |
۲۲۸ | حمل و نگهداری شیر خام | ۴ | ۲ | ۶ | |
۲۲۹ | ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۳۰ | نمونه برداری و آزمایش شیرخام | ۶ | ۶ | ۱۲ | |
۲۳۱ | آشنایی با اصول فنی وسایط نقلیه و رفع عیوب ساده | راننده | ۶ | ۰ | ۶ |
۲۳۲ | اصول حفظ و نگهداری خودرو و قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی | ۶ | ۰ | ۶ | |
۲۳۳ | اصول حفاظت فیزیکی و ایمنی ساختمان و تاسیسات | سرایدار و نگهبان | ۶ | ۰ | ۶ |
دورهها به تفکیک استانی